he

Tuesday, 11 June 2013

<--Diawal Sem 6 -->


*time kami smua di sem satu....giler ramai budak klas aku...!!


Assalamualaikum...
Hye u allss...!!! monink..!! monik ker...??? ==’ haha
Sambil wat entry sambil mendengar koleksi2 lagu2 korea aku yg bergunung2...hihi

So..!!! let hear my story ..!!
Anywhere xder bnda pon nak story di awal sem 6...dimana aku akn dijangka tamat habis belajar diploma dalam kursus islamic banking pada bulan november 2013...insyalllah...!!!

Biase diawal sem klas xkn selalua der lec ..but aku penat jugak...
Urus hal ni urus hal tu,..smua pasal subjek yg aku amik laa...
Sem ni aku subjek aku tak banyak mane pon...just 4  jer..!! hhaha
Butttttt....!!!!!!!!!!!!!
Mmg sikit JER...JER tu yg x ley bla...
Tapi..!!! perghhh...subjek boleh tahan smua...so hard..
Ni la name nye cabaran student...sahut je laa...
Dgn adenye azam...aku mesti boleh laaa...
Bnda klo kite usaha gigih pasti akn dapt...wlopun susah mne pon..
Dan kite juga kna percaya ada ya allah bersama kita...
Dan buat la smua ni kerana allah ..baru idup berkat... x gitu ustaz ustazah...!!

-------------- Student baru -------------
Aku tgok ak laa...ramai gak..!!!
Aku nmpk smua muka bdak berpelajaran n pandai2...
Tapi budak semkemasukan sem ni x la kecik2 mcm sem lepas...ramai yg comel2..
Tapi xtau laa...klo tuuu baru setengah aku tengok..,hihi

Papepon...sape yg tgh belajar lagi x kisah la spm ke pmr ke or sekolah rendah n tadika...
Belajar la dr awal..sungguh2 dan gigih..jgn menyesal kemudian hari..smua tuu da tak der guna daa...
------------------- “nasi suda jadi bubur” ------------------

Ok...ni e kot perkembangan tuk sem aku setakat ni...ader paper masalah pon...
Insyallah sampai ke hujung tak de la masalah yg timbul....

Ok la...aku cawww lu!!!
Bye n take care tau...!!
Thank for reading..

3 comments:

  1. Hai..
    Salam kenal.. =)

    Jangan lupa follow sy balik ye..
    Kalau sudi singgah-singgah lah dkt page AZ Collection..
    Mcm-mcm pilihan peplum ada,barangan kesihatan pn ada..
    Nak tempah KRAF FELT pn blh..

    https://www.facebook.com/pages/AZ-Collection/199515420202002

    Jom LIKE.. =)

    ReplyDelete
  2. Salam…untuk peserta http://kacangsebuncis.blogspot.com/2013/06/1-st-parody-games-u-ndang-2-parody.html sila alert dengan syarat dan hadiah ye…tima kaseh 

    ReplyDelete
  3. hai jom join contest saya.. http://yuyukstandalone.blogspot.com/2013/06/contest-mereka-tagline-jelitawanis.html

    ReplyDelete

~uh-oH~
uda baca sila-sila ringnkn jemari anda tok comment ok..!!!!
SmiLe ~